Търсене
Close this search box.

Групата за контролата с Добруджа и последни новини от лагера на Дунав

Групата за контролата с Добруджа и последни новини от лагера на Дунав

Днес от 20:00 Дунав излиза в първата си контролна среща срещу състава на Добруджа. „Драконите“ играят срещу класния съперник като част от интензивната фаза от своята подготовка, където и натоварванията са по-сериозни. 

Последните новини

Няма много промени в лагера на Дунав спрямо ситуацията, с която отборът започна своята подготовка миналата седмица. Единствено към отбора се присъедини отново юношата на „драконите“ Дани Братоев, който за последно бе част от Локомотив (Русе)

Новите футболисти

Дебют, макар и неофициален ще направят новите футболисти в тима Преслав Петров, Мариян Вангелов и Иван Гошев. Играчът, който е на проби Арсен Галстян също ще вземе участие в срещата. Другият футболист на проби Никола Ангелов ще получи шанс да покаже какво може

Липсващите

В контролата Дунав няма да може да разчита на някои от своите играчи, които лекуват травми или е преценено, че още не са готови да се включат на пълни обороти. Даниел Николов има неприятен проблем с след операция на изваден мъдрец и лекарите препоръчват почивка, така че младият ни страж няма да бъде на линия. Стоян Предев няма да бъде част от групата, защото тренира на облекчен режим. Същото важи за Галин Минков и Йордан Димитров.

Групата за мача

Нов капитан на борда

От новия сезон Дунав ще има нова двойка капитани. За първи капитан без избран Радослав Апостолов, а вицекапитан ще бъде защитникът Стоян Предев. Мачът с Добруджа ще бъде неофициален дебют на Ради с лентата на „драконите“. Двамата футболисти са сред лидерите в отбора и от тях ще се очаква с опита си и качествата си да водят към успехи един от най-младите отбори във Втора лига. 

Мачът на живо

Мачът на Градския стадион започва от 20:00. За феновете извън Русе сме предвидили да може да бъде проследен чрез нашия МАЧ ЦЕНТЪР.