fbpx

Заведения-партньори

Ресторант City House е едно ново и различно предложение за ценителите на добрата кухня и приятна атмосфера. Ресторантът разполага с 90 места разположени в четири различни зали, което го прави едно страхотно място за всички тези, които търсят уют , комфорт, и чудесна кухня.
Ресторант City House разполага и с чисто нов модерно обзаведен детски кът с капацитет 15 деца. На разположение на децата е аниматор, който се грижи за тяхната безопасност и добро настроение, докато вие имате възможност да се насладите на храната, обстановката и да опитате нещо различно.
За тези от вас, които водят забързан начин на живот и нямат възможността да ни посещават редовно, ресторанта предлага и доставка на храна по домовете и до работното място. Всеки делничен ден от 11.00 до 15.00 имате възможност да обядвате при нас и опитате от нашето разнообразно обедно меню, приготвено от винаги свежи продукти.
Очакваме ви!!!!!!
osteria-planetfood

Може да намерите новооткритият Planet Food Osteria на Ул. Рига 11. Заведението е отворено през Март 2021г. След успеха на Planet Food ( Ул. Алекснадровска 69 ). Предлагаме поръчкови торти, кетъринг и доставка! В заведението има вътрешна и външна част. Тел. за контакт 082 280 280

Тук е идеалното място да отпразнувате вашият специален ден! С вътрешна и външна част, това е идеалното място за балове, рождени дни и всякакви други хубави поводи! Ние ще се погрижим за организацията, храната, тортите и всичко друго за което можете да си помислите!

Хотел – ресторант на централна автогара Русе. Разумни цени, добро обслужване и супер локация! Бар, ресторант, уют и отлично обслужване!
Чудесно меню с небрежно изтънчена обстановка и страст към разнообразната и вкусна храна.
Най-новото място за вкусни рибни специалитети, месни и вегетариански ястия, уникални десерти.
В сърцето на Здравец, стотици русенци ежедневно намират уютна атмосфера, вкусни обедни менюта, романтични вечери и среднощни забавления. Ние в Комплекс Радилон вече много години доказваме своята преданост към клиента. Постоянно се променяме в желанието си да удволетворим и най-изтънчения вкус. Комплекс Радилон е синоним на отлична кухня, перфектно обслужване и достъпни цени.

Ресторант с вкусна храна в центъра на град Русе. Доставки до дома.