Заведения-партньори

В ресторант “Българче” модерният български стил и вкус среща традицията и класиката на българската кухня и музика.
Live Club Canto e стилен, модерен и уютен нощен бар в сърцето на Русе…
Приятелски всяка вечер те прегръща в обятията си, за да те допусне по близо до себе си….
Live Club Canto работи от Сряда до Събота от 20:00ч докато се изморите да танцувате 🙂
Бутиков, разчупен, подходящ за вашето лично и фирмено парти!
Диджеите са на ваше разположение, за да задоволят музикалните ви желания, а live бандите, които често са част от нашата програма, са с една еднинствена цел – РАЗНООБРАЗИЕ И МНОГО ЗАБАВЛЕНИЕ!
Ресторант City House е едно ново и различно предложение за ценителите на добрата кухня и приятна атмосфера. Ресторантът разполага с 90 места разположени в четири различни зали, което го прави едно страхотно място за всички тези, които търсят уют , комфорт, и чудесна кухня.
Ресторант City House разполага и с чисто нов модерно обзаведен детски кът с капацитет 15 деца. На разположение на децата е аниматор, който се грижи за тяхната безопасност и добро настроение, докато вие имате възможност да се насладите на храната, обстановката и да опитате нещо различно.
За тези от вас, които водят забързан начин на живот и нямат възможността да ни посещават редовно, ресторанта предлага и доставка на храна по домовете и до работното място. Всеки делничен ден от 11.00 до 15.00 имате възможност да обядвате при нас и опитате от нашето разнообразно обедно меню, приготвено от винаги свежи продукти.
Очакваме ви!!!!!!
Хотел – ресторант на централна автогара Русе. Разумни цени, добро обслужване и супер локация! Бар, ресторант, уют и отлично обслужване!
Чудесно меню с небрежно изтънчена обстановка и страст към разнообразната и вкусна храна.
Снек-Бар “Жорела” – заповядайте при нас по всяко време! Бар и грил. Хотел.
Най-новото място за вкусни рибни специалитети, месни и вегетариански ястия, уникални десерти.
В сърцето на Здравец, стотици русенци ежедневно намират уютна атмосфера, вкусни обедни менюта, романтични вечери и среднощни забавления. Ние в Комплекс Радилон вече много години доказваме своята преданост към клиента. Постоянно се променяме в желанието си да удволетворим и най-изтънчения вкус. Комплекс Радилон е синоним на отлична кухня, перфектно обслужване и достъпни цени.
Вкусна и качествена храна. Отлично обслужване!

Ресторант с вкусна храна в центъра на град Русе. Доставки до дома.