fbpx
3 МАРТ до 15 МАРТ

СПЕЦИАЛНО ОБЩО СЪБРАНИЕ 2022

Членовете на клуба ще определят позицията на клуба относно Конгреса на БФС
Hero Image

ИНСТРУКЦИИ:

1. Гласуването е възможно до 15.03 до 23:59, като оставащото време за гласуване е показано от таймера.

2. В страницата има две секции – “Материали и информация” и “Онлайн гласуване”. Съдържанието в тези секции се разкрива като се кликне върху тях или върху знака “плюс” (+). В секцията за материали са изложени в подробности цялата релевантна информация по темата.

3. Гласуването се извършва от секция “Онлайн гласуване”. Идентификацията на члена се извършва с членски номер, който трябва да посочите в полето “членски номер”. Ако имате съмнение за Вашия членски номер, можете да го намерите на разписките за платен членски внос, които получавате или да се свържете чрез посочените възможности за съдействие. Гласуването се извършва със зачертаване на съответната опция. След посочване на съответната опция, трябва да се натисне бутонът “ИЗПРАТИ”, за да е валидно гласуването.

4. При успешно гласуване, ще получите съобщение за това, че Вашият глас е успешно изпратен. До 24 часа ще получите разписка на личния си мейл за начина, по който сте гласували.

5. Можете да следите междинните резултати в секция “Междинни резултати”.

ЗА ВЪПРОСИ И ПОМОЩ НИ ПИШЕТЕ ТУК: club@fcdunav.bg или във формата за контакти.

ЗА ВЪПРОСИ И ПОМОЩ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА: 0893 400 843

Материали за Общо събрание:

 1. Дневен ред на Конгрес на БФС

Покана-конгрес (1)2.  Концепция на Димитър Бербатов

Revolution-is-here-program3. Концепция на Борислав Михайлов

Vizia_Za_Badeshteto_opt4. Рамкова позиция на ФК Дунав относно необходими промени в детско-юношеския футбол

ДЮШ_предложение5. Междинен доклад за дейността на ФК Дунав

  1. Всички членове на клуба ще могат да гласуват бързо и лесно чрез онлайн платформа съгласно дневния ред на заседанието и по точките на Конгреса на БФС, така както са приети и публикувани в Търговския регистър.
  2. По отношение на позицията на ФК Дунав относно избор на президент на БФС и при липсата на други публично обявени кандидати, ще бъдат активни следните опции:
   > Борислав Михайлов;
   > Димитър Бербатов;
   > Свободно решение на УС;
   3. На платформата ще бъдат качени и всички материали, които сме подготвили за Общото събрание, за да може членовете ни да се запознаят обстойно с материалите, като ще бъде активирана и форма за контакт за въпроси и телефонна линия за разяснения. В материалите ще можете да намерите и концепциите на двамата публично известни кандидати относно заемания пост.
   4. Гласуването ще бъде достъпно от 3 март 2022 и ще може да продължи до 23:59 на 15 март 2022. Гласуването става чрез онлайн платформата на клуба, като линк ще бъде изпратен допълнително. Членове, които пожелаят да гласуват на хартиен носител, ще имат тази опция в офиса на стадион „Дунав“ и агенция за недвижими имоти „Стефани“.
   5. Всеки от членовете ще получи електронно потвърждение за своя глас, като ние ще се свържем допълнително с него за потвърждение ако има такава необходимост.ОТЧИТАНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

   6. Резултатите от общото събрание ще бъдат обработени не по-късно от 16 март 2022 и ще бъдат публикувани и изпратени до всички членове. За обявяване на резултатите и с цел възможност за проверка на коректното им отчитане, ще бъде използван единен протокол с гласовете на всички членове, като ще бъдат показани номер на член и неговият глас по темата.
   7. Резолюцията от гласуването ще бъде и крайната позиция на клуба относно Конгреса на БФС в случай че той се проведе при очаквания Дневен ред.

  Членовете на клуба имат възможност и за присъствено гласуване на следните места в града:

  > Офис на стадион “Дунав” на ул. “Околчица” 6: всеки делничен ден от 16 до 19 часа. На стадиона се влиза през входа за зрители откъм ул. “Чипровци”;

  > Офис агенция “Стефани” на ул. “Ангел Кънчев” 23. Съветваме предварителна уговорка на номер: 0887 858 999, Нели Йорданова;

  > Централна каса Градски стадион Русе преди двубоя ФК Дунав – ФК Устрем.

  Освен гласуване на място, възможно е да вземете хартиената форма и да я попълните вкъщи, като след това я занесете на посочените места или да я сканирате и изпратите на club@fcdunav.bg.

  Формата можете да видите тук:

  FRM_0002

  ОБЩО ЧЛЕНОВЕ С ПРАВО НА ГЛАС: 142
  КВОРУМ: 71
  ГЛАСУВАЛИ: 55

  дата на последно обновяване: 19.03.2022

  БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ: 0,0%  (0 гласа)

  ДИМИТЪР БЕРБАТОВ: 83,6%  (46 гласа)

  ПО РЕШЕНИЕ НА УС: 16,4%  (9 гласа)

  На база проведеното гласуване на членовете на ФК Дунав, клубът следва да подкрепи Димитър Бербатов на следващия конгрес на БФС.