fbpx

Приятели и бивши футболисти на „Дунав“ пожелават успех на „Драконите“ през новия сезон

Приятели и бивши футболисти на „Дунав“ пожелават успех на „Драконите“ през новия сезон

Новият сезон е все по-близо. Всички фенове на „Дунав“ очакват със затаен дъх първата лятна тренировка на тима и още от традиционните новини за селекцията и подробности за подготовката за новата кампания. Междувременно големият приятел на „Драконите“ Кирил Евтимов се свърза с нас, за да пожелае успех на отбора, носещ името на голямата европейска река.

„Наскоро се видяхме с моя съгражданин от Бургас Петър Патев. Той ми сподели, че има отлични впечатления от бившия си съотборник и капитан на „Дунав“ Диян Димов, който наскоро бе утвърден за председател на клубната управа. Той беше категоричен, че русенският Виейра е един от все по-редките напоследък добри примери за коректност, спортсменство и отдаденост на играта.

В Бургас имахме възможност да се видим и поговорим и с друг мой приятел и бивш футболист на „Дунав“ – Анатоли Нанков. Бившият футболен национал с охота си спомня как още на 16 години получава шанс за дебют в представителния мъжки футболен клуб и емблема на Русе – „Дунав“. Затова и Нанков адмирира политиката на клубното ръководство за налагане на млади и амбициозни футболисти, възпитаници на местната Академия в първия отбор. Това наистина е похвално и всички ние се надяваме клубът да получава все по-голяма подкрепа от местната общност и бизнес“, коментира за FCDunav.bg видният футболен общественик Кирил Евтимов.