fbpx

Светкавица и Дунав си размениха по един гол в Търговище

С краен резултат 1:1 завърши съботната среща между отборите на Светкавица Търговище и Дунав Русе на стадион “Димитър Бурков” в Търговище.

Двубоят бе от 23-ия кръг на Североизточна Трета лига и се игра на празни трибуни. След равностойна и доста предпазлива игра през цялото първо полувреме с по 1-2 чисти положения и пред двете врати, двата отбора се прибраха на почивката при нулево равенство.

И двата гола паднаха през второто полувреме, като резултатът откри Огнян Николов в 57 минута, бележейки от пряк свободен удар. Три минути по-късно обаче играчът на домакините Данаил Борисов успя да изравни до 1:1 след разбъркване в наказателното поле. До края на мача двата отбора непрестанно атакуваха противниковата врата, но до гол така и не се стигна за промяна на равенството. Така и двата отбора вземат по точка от този мач.

За Дунав официален дебют като титуляр записа капитанът на юношите U17- Кристиян Господинов (16 г) – дясната снимка от мача, a в групата за мача попадна Даниел Николов (15 г) – лявата снимка, с мрежата.

Ето и видео запис на срещата: