fbpx

Дунав и популярният немски фармацевтичен бранд Doppelherz стартират сътрудничество

Изключително сме радостни да съобщим, че Дунав и популярният немски фармацевтичен бранд Doppelherz стартират сътрудничество.

Витамините, минералите и хранителните добавки са неделима част от режима на всеки спортист, който желае да поддържа добра форма и тонус преди и по време на тежките натоварвания в тренировъчния процес и официалните състезания. Те помагат и за бързото и качествено възстановяване на организма му след тях. Затова и немският фармацевтичен гигант, който е синоним на здравословен начин на живот, ще подсигури “Драконите” със своите продукти от изключително висок клас, които обединяват съвременните тенденции в медицината и здравословното хранене с най-новите фармацевтични технологии. Новото партньорство ще покрие ключов момент при развитието на младите спортисти, на които „Дунав“ разчита за своя прогрес в спортно-технически план.

Брандът „Допелхерц“ на Куайсер Фарма е една от най-харесваните марки в Германия, благодарение на безкомпромисното си отношение към качеството.

Качеството на използваните съставки се проверява в началото на производствения процес. Отделно всички доставчици на Куайсер Фарма са сертифицирани, а предлаганите от тях суровини се подлагат на строг контрол на качеството. Куайсер Фарма разполага с високотехнологична лаборатория във Фленсбург, в която се правят изпитвания както на суровините, така и на партидите готова продукция.

Това, което отличава „Допелхерц“, е гарантираното немско качество и иновацията, съчетани с грижата за здравето на цялото семейство и любовта към природата.