fbpx

Благотворителен турнир за Яница на стадион Дунав тази събота

Благотворителен турнир за Яница на стадион Дунав тази събота

Благотворителен турнир в помощ на малката Яница Карачорова от Русе ще се проведе в събота, 26 юни, на стадион Дунав. Турнирът ще започне в 9.30 часа, а участие в него ще вземат 34 отбора с 320 участници. На разположение на публиката ще има урни за дарения, където всеки би могъл да даде своя скромен принос за каузата Яница да живее отново пълноценно.

Събитието се организира съвместно от ФК Дунав Русе и приятели на семейството на малката русенка. Средствата от напитките и храната, която ще се продава на място, също ще отидат за благородната кауза.

Яни е само на 6 годинки, от град Русе. До преди дни е била едно усмихнато, лъчезарно и безгрижно дете, като всички останали дечица. През май обаче, Яни се оплаква от главоболие, което не е преминало от медикаментите, които са били предписани. Родителите на Яни, получават насока от лекар,да бъде направен скенер, на който е била видяна туморна формация в главичката на детето. Предстои лечение, но родителите на детето не разполагат със средства за лечение в чужбина. Помогнете сега! Социална отговорност на ФК Дунав Русе

Благотворителен турнир за Яница на стадион Дунав тази събота