fbpx

ФК „Дунав“ договори контроли срещу големи имена от Румъния

ФК „Дунав“ договори контроли срещу големи имена от Румъния

ФК „Дунав“ започва подготовка за сезон 2021/ 2022 след седмица. „Драконите“ излизат за първа лятна тренировка от 18:30 ч. на 5 юли на стадиона в квартал „Здравец“. Те ще се готвят при домашните условия на спортен комплекс „Дунав“.

За момента новите имена в тима са талантливите близнаци Георги и Станислав Вълчеви, като в близките дни се очаква да се финализират преговорите за привличането на още един футболист.

Вече има договорени и дати и съперници за 5 контроли, които ще се проведат в Русе – на 17.07. срещу „Спартак“ Варна, на 28.07. срещу „Спартак“ Плевен, на 31.07. срещу втория отбор на вицешампиона от последния сезон в Румъния FCSB, на 04.08. срещу „Прогресул“ Букурещ и на 07.08. срещу втория тим на друг от големите клубове в северната ни съседка „Динамо“ Букурещ.

Междувременно програмата на БФС предвижда на 24.07. дунавци да играят среща от предварителния кръг на турнира за Купата на България.

Не е изключено треньорският щаб на русенския клуб да организира още 1 или 2 проверки преди началото на първенството в Североизточната Трета лига, което се очаква да е на 14 или 15 август.