fbpx

Новият екип на Дунав символизира идеята за стъпване върху изграденото през десетките години история

През годините Дунав е имал много екипи в различни нюанси на синьото. Някои са били в светлата палитра, други тъкмо обратното – в тъмната такава. Всеки е завещавал и оставял нещо от себе в клуба – своята страст, своята визия, своите емоции.

Новият екип на Дунав за сезон 2021/2022 е своеобразен мост между поколенията, защото съчетава всички нюанси на синьото, с които нашият клуб някога е играл, като ги претворява в изцяло нова и модерна интерпретация. Дизайнът е правен специално за Дунав от немската фирма Uhlsport по поръчка и идейна концепция на футболния клуб.

Визията символизира идеята за стъпване върху изграденото през десетките години история на клуба и нейното продължаване и надграждане.

Новите екипи на отбора вече са налични за предварителна поръчка ексклузивно членовете на клуба, а скоро ще бъдат и в свободна продажба. Цената ще бъде 49.99 за членовете на клуба и 59.99 за всички останали привърженици. В цената на тениските е включена и безплатна персонализация с име и номер по избор.

Всеки привърженик може да стане член, за повече информация и попълване на формуляр посетете клубния сайт: www.fcdunav.bg/стани-член/