fbpx

Първо официално домакинство на Градския стадион

Дунав спечели всичките си 14 мача от началото на първенството на Североизточната Трета лига. В събота от 15:00 часа селекцията на треньорския тандем Мартин Цирков – Ивайло Кирилов излиза на Градския стадион в Русе срещу Устрем (Дончево) в първо официално домакинство за 2022 г. Срещата е от 15-ия кръг. Аут от състава на „Драконите“ са контузените Василен Марков, Преслав Папарков, Светослав Славчев, Радослав Великов и Теодор Костов.

Да продължим серията от победи. Това е нашата цел. Срещу нас всички излизат максимално мобилизирани. Това не ни плаши. Напротив, мотивира ни да покажем най-доброто, на което сме способни“, коментира председателят на Управителния съвет и капитан на тима Диян Димов.

Групата за мача:

#12 Винченцо Ангелов
#1 Цветелин Енчев
#5 Георги Вълчев
#15 Кристиян Господинов
#14 Кристиян Маринов
#16 Димитър Тодоров
#6 Албер Силвиев
#11 Диян Димов
#13 Кристиан Върбанов
#8 Станислав Вълчев
#18 Мирослав Георгиев
#24 Дани Братоев
#21 Дани Бонев
#7 Кристиан Тасков
#17 Джан Хасан
#10 Преслав Петков
#9 Александър Кирилов
#20 Йордан Димитров

Централният вход на Градския стадион ще бъде отворен час преди начало на срещата. Входът е 3 лв, деца до 14 г. влизат безплатно. Членовете на сдружението влизат свободно при показване на членска карта. Бланки за попълване на данни за членство ще има на обозначено място при влизане на стадиона, както и онлайн.

Клубът ще предава пряко за тези, които няма да могат да присъстват на мача в Русе, линк към живото излъчване (15 минути преди мачът ще бъде активен).