fbpx

Преди Дунав – Черноморец в Русе

В събота Дунав (Русе) приема Черноморец (Балчик). Срещата е от 17-ия кръг на Североизточната Трета лига. Лидерът в нея излиза за пореден мач с някои кадрови проблеми. Аут от състава на „Драконите“ са контузените Цветелин Енчев, Преслав Папарков и Светослав Славчев. Под въпрос е болния Станислав Вълчев, както и още петима също със здравословни проблеми.

Въпреки проблемите в състава ни, целта е победа. Подхождаме с уважение към противника. Черноморец е в топ 3 на най-силните отбори в нашата група. Предстои ни сериозно изпитание. Затова трябва да сме максимално мобилизирани и концентрирани по време на целия двубой“, коментира председателят на Управителния съвет на Дунав и капитан на тима Диян Димов.

Гостите, които заемат 5-о място във временното класиране с актив от 29 точки, ще излязат в Русе без контузения си капитан Светослав Николов.

Класата на Дунав я познаваме всички. Отборът им залага на футболните достойнства. Ние също. На стадиона ще дойдат фенове. Очаквам двата отбора да ги зарадват с добра игра. Уважаваме противника, но ние преследваме нашите цели. Отиваме в Русе да спечелим точки“, коментира треньорът на Черноморец Бойко Каменов.

ДУНАВ – Черноморец Балчик
събота / 19.03.2022 / 15:00
Русе
/ Градски стадион

Група за мача

#12 Винченцо Ангелов
#32 Даниел Николов
#5 Георги Вълчев
#15 Кристиян Господинов
#14 Кристиян Маринов
#3 Василен Марков
#16 Димитър Тодоров
#6 Албер Силвиев
#11 Диян Димов
#13 Кристиан Върбанов
#24 Дани Братоев
#18 Мирослав Георгиев
#21 Дани Бонев
#7 Кристиан Тасков
#17 Джан Хасан
#10 Преслав Петков
#9 Александър Кирилов
#20 Йордан Димитров