fbpx

“Фен ден” в Русе срещу Септември

В събота “Драконите” приемат Септември Тервел в среща от 19-ия кръг на Североизточна Трета лига. Лидерът в първенството излиза без контузените Кристиан Тасков и Преслав Папарков.

Важното е да играем добре, да затвърдим постигнатото до момента. Близо сме до Втора лига. Искаме по-скоро да се изкачим в нея и на теория. Игрово обаче още сме доста далеч от професионалния футбол. Знаем какво не ни достига и работим за да се подобряваме. За това предстоящия мач е един от полезните. Септември е добър отбор и ще се надиграваме. Среща на два водещи отбора. Очаквам да стане качествен двубой и да го спечелим. Надявам се да дойдат повече фенове на стадиона. Затова и направихме промоция на билетите“, коментира председателят на Управителния съвет на Дунав и капитан на тима Диян Димов.

Аут от състава на гостите е изтърпяващия наказание Михаил Михайлов. Под въпрос е участието на контузените Стелиян Цеков, Симеон Митев, Тодор Вълканов и Танер Юсню, който тренира на облекчен режим.

Очаквам качествен двубой и се надявам да не го загубим. Спечелването на точки е целта на гостуването ни в Русе. Защо да не са и три. Не се интересуваме от кадровите проблеми на Дунав, защото имат доста футболисти“, коментира треньорът на Септември Антон Стоянов.

Дунав – Септември
събота, 2 април 2022
16:00, Градски стадион

Вход: 3 лв, свободно за деца до 14 г. и членове на сдружението
Час преди начало на срещата отварят за зрители централният вход и този откъм бул. Липник, зад светлинното табло.

Група за мача:
1. Цветелин Енчев, 12. Винченцо Ангелов, 3. Василен Марков, 5. Геори Вълчев, 15. Кристиян Господинов, 14. Кристиян Маринов, 16. Димитър Тодоров, 22. Светослав Славчев, 6. Албер Силвиев, 8. Станислав Вълчев, 11. Диян Димов, 13. Кристиан Върбанов, 18. Мирослав Георгиев, 19. Теодор Костов, 17. Джан Хасан, 10. Преслав Петков, 9. Александър Кирилов, 20. Йордан Димитров

През есента Дунав се наложи с 2:3 като гост в емоционален мачВИДЕО