fbpx

Полуфинал за Купата на АФЛ

Дунав играе в сряда от 17:00 часа на ст. “Локомотив ” в Дряново срещу Саяна Хасково полуфинал от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Капитанът Диян Димов ще изведе отбора след възстановяване от контузия. Аут от състава на „Драконите“ са контузените Йордан Димитров, Станислав Вълчев, Светослав Славчев и оперирания Преслав Папарков.

Желанието ни е да спечелим турнира. Ако го направим ще е за трети път, което никой отбор не е постигал досега. Това предопределя целта ни в мача със Саяна. Няма да е лесно обаче. Запознахме се с представянето на съперника. В редиците им са добри футболисти, някои от които са играли в Първа и Втора лига. Ние обаче сме Дунав Русе и противника ще трябва да се съобразява с нас, а не ние с него. Изключително ще се радвам да се видя с бившия си съотборник и приятел Недялко Хубенов, който играе за Саяна“, коментира председателят на Управителния съвет на Дунав и капитан на тима Диян Димов.

Групата за полуфиналната среща в Дряново

Купа на АФЛ – 1/2 финал
ДУНАВ – Саяна
04.05.2022 / 17:00
Дряново, стадион „Локомотив“

Група за мача:
1. Цветелин Енчев, 12. Винченцо Ангелов, 3. Василен Марков, 15. Кристиян Господинов, 14. Кристиян Маринов, 5. Георги Вълчев, 22. Светослав Славчев, 11. Диян Димов, 6. Албер Силвиев, 7. Кристиан Тасков, 13. Кристиан Върбанов, 18. Мирослав Георгиев, 19. Теодор Костов, 24. Дани Братоев, 17. Джан Хасан, 10. Преслав Петков, 9. Александър Кирилов, 21. Дани Бонев

Полуфиналната среща ще се излъчи на живо с линк в онлайн платформата DanubioSport.com.