fbpx

„Дунав“ се включи в отбелязването на 60 г. ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ – Русе

ФК „Дунав“ се включи активно в отбелязването на 60-годишнината на едно от традиционните русенски средни училища – Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Проф. Апостол Арнаудов“.

Част от празничната програма беше футболна среща между бивши и настоящи ученици на учебното заведение. Тя бе организирана с активното съдействие и на двама възпитаници на ПГЕЕ, които повече от десетилетие са сред ярките фигури на „Дунав“ и част от възраждането на „Драконите“ през последните две години – настоящия треньор Мартин Цирков и капитана и председател на УС на клуба Диян Димов.

Ето както споделиха по този повод от училището:
60 години ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ в Русе изгражда личности в различни сфери, които имат непрекъснато желание за усъвършенстване на своите знания, умения и спортни качества. В живота на всеки възпитаник на гимназията най-хубавите спомени са дните прекарани в училище, класните стаи, физкултурния салон и смехът в коридорите. Благодарим на нашите възпитаници Мартин Цирков и Диян Димов за трогателната футболна среща, която бе част от нашия празник“.

Директорът на училището инж. Надежда Русева, която изпълни и началния удар на футболната среща, получи подарък – фланелка, разписана от представителния отбор на ФК „Дунав“ Русе.