fbpx

Дунав подписа първи професионален договор с Кристиян Господинов

Кристиян Господинов подписа днес своя първи професионален договор с отбора на Дунав за срок от три години. Младият футболист на “драконите” бе награден за своето трудолюбие и добри изяви като като част от Дунав II, както и за включванията си в основния състав през есенния полусезон.

Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от всички формации на русенци през годините. Като част от дублиращия състав се превърна в основен състезател в Североизточната “Трета лига”, като в същото време треньорският екип на представителния отбор и ръководството на клуба реши, че вече е време да се пристъпи и към решаване на въпроса с неговото дългосрочно бъдеще в клуба. В следващите месеци в зависимост от изявите на футболистите от втория отбор на “драконите”, е възможно на още играчи да бъдат предложени професионални договори.

От миналата седмица пък бе въведена и практика представителната формация на Дунав и тази играеща в Трета лига да се срещат редовно в учебни игри, като по този начин треньорският щаб на първия отбор ще има по-пряк поглед върху развитието на най-младите футболисти в клуба.

Нека пожелаем успех на Кристиян с екипа на “драконите”, както и се надяваме това да бъде началото на една успешна футболна кариера за младия футболист.

#КаузаДунав