fbpx

Дунав ще участва в семинар на испанската La Liga в София

Мероприятието ще се проведе на 23 март в София и ще се фокусира върху проблемите на устойчивото развитие, маркетинга и комуникациите на футболните клубове, както и ще покаже някои от най-добрите практики елита на испанския футбол.

На 23 март в София ще се проведе първия LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, а участие в него ще вземат представители на испанската футболна лига (La Liga), Aтлетико (Мадрид), Реал Бетис (Севиля) и Депортиво Алавес (Витория-Гастейс). Събиието е и добра възможност за клубове от България да осъществят контакти с професионалисти от най-добро ниво в своята сфера като Пабло Аркеро – ръководител на отдела, занимаващ се със спонсорство и реклама на Реал Бетис; Диего Санчев – ръководител на бизнес развитието на Атлетико Мадрид; Айтор Хименес – ръководител стратегия, иновации и бизнес на Депортиво Алавес и Шаовей Гуо – международен координатор на дигиталното съдържание на Ла Лига. Дунав ще се възползва от тази възможност и ще бъде един от българските клубове, които ще участват в събитието със свои представители на висшето и оперативното ръководство на клуба. Това ще бъдат Диян Димов – председател на УС, Деян Йорданов, заместник-председател на УС по въпросите на стратегическото развитие, Светлин Симеонов – технически директор и Велизар Кънчев – административен директор.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху начина на работа и бизнес развитието на футболните клубове като структура, мениджмънт, маркетинг и комуникации. Ще бъдат обсъдени възможностите за бизнес развитие, ангажиране на привържениците и устойчивото икономическо развитие на клубовете, както и това кои добри световни практики могат да бъдат пренесени в контекста на българските реалности.

Повече за събитието можете да научите тук