fbpx

ФК Дунав осъществи пълен обрат за 2:1 срещу ФК Струмска слава

дунав русе

Дунав осъществи пълен обрат за 2:1 срещу Струмска слава в последното домакинство в Русе този сезон и запази шанса за класиране на бараж срещу отбор от Първа лига!

Малко хора знаят, още по-малко за съжаление ще го и оценят, но сме длъжни да го споменем. Много важни футболисти като Емил Янчев, Мартин Костадинов, Мехмед Сабри и Димитър Тодоров вече бяха извън строя за този двубой заради контузии. Защитниците Илия Миланов и Георги Вълчев играха в мача въпреки категорична лекарска забрана и риск за здравето си. Капитанът Йордан Димитров, който вкара и двата гола пък игра със счупена ръка – контузия, която получи в предното гостуване на ЦСКА 1948 и отново пренебрегна съвета на лекарите. Всичките момчета в края на сезона имат различни проблеми, но въпреки всичко излязоха и защитиха честта на клуба и идеята, че ние няма от какво да се срамуваме.
Дунав не прави сметки, не участва и в “шоуто” в групата и играе само за себе си и верните си фенове, на които искахме да подарим една страхотна емоция и затова се борим със зъби и нокти във всеки мач. Имахме този сезон силни и слаби моменти, но всичко се решаваше на зеления килим – колкото и както можем. Така ще бъде и до края.
Поклон момчета, всеки от Вас има за какво да се гордее, каквото и да се случи до края на сезона!

Последният 34-и кръг праща “Драконите” неделя вечер в Плевен, където при победа над местния Спартак, продължаваме да мечтаем смело!

И преди и сега, ДУНАВ прави чудеса!