fbpx

Оставащи и напускащи футболисти в Дунав

От сегашната формация на “драконите” ще продължим да разчитаме на вратарите Дамян Дамянов и Даниел Николов, защитниците Димитър Тодоров, Стоян Предев, Георги Вълчев, Илия Миланов, полузащитниците Джан Хасан, Кристиян Господинов, Денислав Минчев, Никола Колев, Калин Георгиев, както и нападателите Мирослав Будинов и Йордан Димитров. Към тях се присъединяват още юношите на клуба Радослав Великов, Георги Петков, Анджело Димитров и Стефан Стефанов.

Считано от 15 юни се разделихме с Цветелин Енчев, Юго Комано, Никола Борисов и Мехмед Сабри. С Никола Борисов клубът прецени да не продължава отношенията си след приключване на договора му за преотстъпване. С Юго Комано не успяхме да приключим успешно преговорите, тъй като мениджърите на футболиста биха желали да изчакат и други оферти. В същото време преценихме да се разделим с Цветелин Енчев и Мехмед Сабри като стъпка, която би удовлетворила и двете страни. С Емил Янчев и Мартин Костадинов на този етап не постигнахме съгласие за продължаване на техните договори. На всички тях сме признателни, че бяха част от Дунав през изминалия сезон и им пожелаваме успех в бъдещите начинания.

В следващите дни ще представим и първите нови попълнения в лятната ни селекция. Нека си пожелаем един още по-добър сезон с повече победи, постоянство и по-малко контузии.

Първата тренировка на отбора ще бъде на 19 юни. Следете официалните ни канали за повече информация.