fbpx

Мартин Ковачев: Искам да поздравя целия отбор за себераздаването, за мъжеството и характера

Старши треньорът Мартин Ковачев след победата в Плевен: 'Влязохме в мача леко сковани и притеснени, като позволихме на отбора на Спартак да организира 3-4 контраатаки от които се получиха няколко ситуации пред вратата ни, като за щастие не се стигна до гол. След това обаче, момчетата се успокоиха и заиграха по начина, по който искам. Симеон Вешев вкара страхотен гол в края на полувремето и така донякъде си свършихме работата през първите 45 минути. С пускането на Денислав Минчев променихме схемата, като идеята беше да пуснем още един бърз футболист, като бяхме предварително разузнали отбора на домакините и знаехме, че са уязвими на контраатака. След като резултата стана 0-2, умишлено приехме играта в нашата половина и чакахме грешка на противника, като имахме няколко страхотни контраатаки. Ударихме 2 греди, имахме още няколко шанса за нов гол, но и този резултат също ни донесе 3 точки. Искам да поздравя целия отбор за себераздаването, за мъжеството и характера, като смятам, че заслужено се поздравихме с победата. Искам чрез официалната ни фейсбук страница да поканя всички наши привърженици в събота, от 18:30 на Градския стадион срещу отбора на ЦСКА 1948 II , като ще имаме нужда от подкрепата на всеки един от вас. Смятам че с представянето си в миналия сезон, а и в първите 2 кръга от новия, момчетата го заслужават.'

Старши треньорът Мартин Ковачев след победата в Плевен: “Влязохме в мача леко сковани и притеснени, като позволихме на отбора на Спартак да организира 3-4 контраатаки от които се получиха няколко ситуации пред вратата ни, като за щастие не се стигна до гол. След това обаче, момчетата се успокоиха и заиграха по начина, по който искам.

Симеон Вешев вкара страхотен гол в края на полувремето и така донякъде си свършихме работата през първите 45 минути. С пускането на Денислав Минчев променихме схемата, като идеята беше да пуснем още един бърз футболист, като бяхме предварително разузнали отбора на домакините и знаехме, че са уязвими на контраатака. След като резултата стана 0-2, умишлено приехме играта в нашата половина и чакахме грешка на противника, като имахме няколко страхотни контраатаки.

Ударихме 2 греди, имахме още няколко шанса за нов гол, но и този резултат също ни донесе 3 точки. Искам да поздравя целия отбор за себераздаването, за мъжеството и характера, като смятам, че заслужено се поздравихме с победата. Искам чрез официалната ни фейсбук страница да поканя всички наши привърженици в събота, от 18:30 на Градския стадион срещу отбора на ЦСКА 1948 II, като ще имаме нужда от подкрепата на всеки един от вас. Смятам че с представянето си в миналия сезон, а и в първите 2 кръга от новия, момчетата го заслужават.”