fbpx

Старши-треньорът Мартин Ковачев: “Ако искаме да се поздравим с победа, ще трябва да ограничим до минимум грешките си в защита”

Дунав лагер
Отборът на Дунав предпочете прохладата в полите на Лозен планина преди гостуването срещу Спортист Своге утре от 18:00. “Драконите” се настаниха на лагер преди двубоя още на обяд и по-късно проведоха последното си занимание на клубната база на Септември (София) в село Герман в покрайнините на столицата.
Русенският тим излиза срещу Спортист със следната група от футболисти:
Вратари
33. Даниел Николов
69. Дамян Дамянов
Полеви футболисти
7. Симеон Вешев
9. Мирослав Будинов
10. Калин Георгиев
11. Денислав Минчев
15. Кристиян Господинов
18. Илия Миланов
19. Теодор Костов
20. Йордан Димитров
22. Стоян Предев
27. Иван Колев
34. Олег Димитров
45. Джан Хасан
66. Никола Колев
77. Георги Вълчев
88. Димитър Тодоров
99. Стефан Стефанов
Преди утрешния мач старши-треньорът Мартин Ковачев заяви: “Ако искаме да се поздравим с победа, ще трябва да ограничим до минимум грешките си в защита. Няма значение колко положения създаваш и как играеш ако допускаш грешки, които могат да съсипят плана за мача и после да трябва да гониш дивото, което не винаги се получава. Отборът се готви добре, имахме някои проблеми с дребни контузии, но това са нормални неща във футбола. Отборът има мотивация и се надявам този път да се получи изцяло това, което тренираме. Спортист е много тежък домакин, ще ни е доста трудно, но в тази група лесни мачове няма.”