fbpx

Националът Георги Миланов се присъедини към тренировката в Бургас

тренировка Дунав
Отборът на Дунав направи последната си тренировка в Каблешково край Бургас, където “драконите” са на лагер преди двубоя с Черноморец Бс. Въпреки минорното настроение през седмицата и многото кадрови проблеми, щабът на русенци направи всичко възможно да “вдигне” отбора за утрешното предизвикателство и футболистите ще направят всичко възможно да вземат точки от морския град.
Към тренировката на русенци се включи и националът Георги Миланов, който даде кураж на “момчетата от севера” преди утрешния мач.
миланов
Старши-треньорът на “драконите” Мартин Ковачев използва тренировката за наблягане върху определени елементи от играта и плана за утрешния двубой. Той отново напомни на футболистите, че само пълно себераздаване може да осигури точки на Дунав в Бургас, както и концентрация в ключови моменти в срещата, особено в началото на двете полувремена.
Групата на Дунав за неделния мач с Черноморец Бс:
Вратари:
33. Даниел Николов
69. Дамян Дамянов
Полеви футболисти
88. Димитър Тодоров
45. Джан Хасан
4. Георги Иванов
99. Стефан Стефанов
15. Кристиян Господинов
18. Илия Миланов
66. Никола Колев
34. Олег Димитров
10. Калин Георгиев
19. Теодор Костов
7. Симеон Вешев
9. Мирослав Будинов
20. Йордан Димитров
27. Иван Колев
Дунав играе утре с Черноморец Бс от 18:00 на стадион “Лазур”. Всичко най-интересно от срещата ще можете да научавате в реално време в новата социална мрежа на русенци – Dunav Social 👉 www.fcdunav.bg/social