fbpx

Дунав стартира предварителната продажба на билетите за мача с Левски

Дунав пуска считано от 31 октомври всички билети за срещата от турнира за Купата на България срещу Левски (София). Мачът ще се играе на 22 ноември от 18:00 на Градския стадион в Русе.

Два типа пропуски

Билетите ще се продават в две категории – стандартна с цена 10 лева за всички достъпни сектори и специална с цена 15 лева, като пропускът за нея ще важи за централния сектор на Градския стадион. По традиция, членовете на клуба (заплатили членския внос) и притежателите на абонаментни карти ще получат достъп без да заплащат допълнителна сума за вход на стадиона за този двубой.

Бързо и лесно онлайн, както и на две локации в града

Пропуските за мача се продават онлайн в платформата на клуба fan.fcdunav.bg изцяло в дигитален формат. Избралите да закупят билетите си по този лесен и бърз начин получават пропуска автоматично на своя e-mail адрес. Те също така имат и предимство за по-бързо влизане на стадиона, тъй като ще използват специалното приоритетно чекиране за притежателите на дигитални билети, абонаментни и членски карти. За целта е необходимо само да покажат билета си от своето мобилно устройство за сканиране на съответния QR код. plakat-3

За почитателите на традиционния начин на закупуване на билети, са налични и две точки в града – клубният фен магазин в зала “Дунав” на ул. Околчица 6 с работно време от вторник до петък от 16 до 20 часа, събота и неделя според графика със спортни събития в комплекс “Дунав”. Налична е и точка за продажба в магазин за “Големи хора” на ул. Ангел Кънчев (зад Операта) всеки ден от 09 до 18 часа и в събота до 12 часа.

Специална серия артикули

Клубът пуска в продажба и специална серия брандирани артикули за този двубой. Вече са налични специални шалчета и флагчета за този двубой, като колекцията ще бъде допълнително допълвана до двубоя.

Те също могат да се намерят както във фен магазина, така и онлайн.

шал-левски-дунав флагче-левски-голямо