fbpx

“Драконите” показаха борба, но не успяха да надмогнат тежките си кадрови проблеми срещу ЦСКА 1948 II

"Драконите" показаха борба, но не успяха да надмогнат тежките си кадрови проблеми за този двубой и загубиха с 3:0 гостуването си на втория отбор на ЦСКА 1948. Дунав не можа да разчита поради вирусно заболяване на цели петима футболисти - Олег Димитров, Никола Колев, Георги Иванов, Илия Миланов, Мирослав Будинов, Денислав Минчев изигра 90 минути със сериозни здравословни проблеми, а Раел Лолала и Джан Хасан също имаха неразположение сутринта преди мача. Въпреки това, "драконите" се държаха в мача и дори на моменти имаха превес докато в 47-мата минута Калин Георгиев не бе изгонен с втори жълт картон. Домакините поведоха с 1:0 в 15-тата минута след разбъркване след пряк-свободен удар. Съдията свири несъществуващо нарушение на капитана на русенци Димитър Тодоров, който получи и незаслужен жълт картон. До края на полувремето Дунав поде инициативата, но на два пъти Минчев и веднъж Калин Георгиев изпуснаха удобни шансове да изравнят. Съмнение за дузпа пък не бе уважено от главния съдия за нарушение срещу Лолала в наказателното поле на домакините. В началото на втората част Дунав остана с човек по-малко след втори жълт картон на Калин Георгиев. Малко след това домакините удвоиха след контраатака в разредената вече отбрана на русенци. Първоначално Даниел Николов спаси удар на озовал се фронтално срещу него футболист на ЦСКА 1948, но при добавката нямаше шанс. В 75-тата минута Лолала изпусна страхотна възможност, озовавайки се на стрелкова позиция, но топката облиза мрежата от външната страна. В последните минути домакините отбелязаха за класическото 3:0 с удар от далечна дистанция, с което оформиха крайния резултат. Десет от Дунав загубиха от ЦСКА 1948
“Драконите” показаха борба, но не успяха да надмогнат тежките си кадрови проблеми за този двубой и загубиха с 3:0 гостуването си на втория отбор на ЦСКА 1948. Дунав не можа да разчита поради вирусно заболяване на цели петима футболисти – Олег Димитров, Никола Колев, Георги Иванов, Илия Миланов, Мирослав Будинов, Денислав Минчев изигра 90 минути със сериозни здравословни проблеми, а Раел Лолала и Джан Хасан също имаха неразположение сутринта преди мача.
Въпреки това, “драконите” се държаха в мача и дори на моменти имаха превес докато в 47-мата минута Калин Георгиев не бе изгонен с втори жълт картон.
Домакините поведоха с 1:0 в 15-тата минута след разбъркване след пряк-свободен удар. Съдията свири несъществуващо нарушение на капитана на русенци Димитър Тодоров, който получи и незаслужен жълт картон.
До края на полувремето Дунав поде инициативата, но на два пъти Минчев и веднъж Калин Георгиев изпуснаха удобни шансове да изравнят. Съмнение за дузпа пък не бе уважено от главния съдия за нарушение срещу Лолала в наказателното поле на домакините.
В началото на втората част Дунав остана с човек по-малко след втори жълт картон на Калин Георгиев. Малко след това домакините удвоиха след контраатака в разредената вече отбрана на русенци. Първоначално Даниел Николов спаси удар на озовал се фронтално срещу него футболист на ЦСКА 1948, но при добавката нямаше шанс.
В 75-тата минута Лолала изпусна страхотна възможност, озовавайки се на стрелкова позиция, но топката облиза мрежата от външната страна. В последните минути домакините отбелязаха за класическото 3:0 с удар от далечна дистанция, с което оформиха крайния резултат.
За Дунав остава още един мач срещу Лудогорец 2 в Разград този петък. Най-тежката задача ще е за медицинския щаб да вдигне възможно най-много играчи за тази среща.