Кариери - ФК Дунав Русе

Кариери

Кариери в “Дунав”


“Дунав” е един от символите на футбола в Северна България. Създаден в град на горди родолюбци, футболният клуб на Русе въплъщава и възпитава ценности като обич към родното място, социална ангажираност и любов към спорта.

Русенските “дракони” са повече от просто спортен клуб. Дунавци разчитат на вярна членска маса, широк кръг от подрастващи, развиващи се в клуба и много любов към всеки един свързан с нашето голямо семейство.

Ето защо нашите врати ще бъдат винаги отворени за амбициозни и инициативни хора с иновативен начин на мислене, които искат да оставят следа в обществото.

На какви позиции търсим хора?
В една спортна организация колкото работа се върши на терена, толкова трябва да се направи и извън него. Ето защо освен за хора със спортно-педагогически профил, ние предлагаме позиции с административна, финансова, търговска и маркетингова насоченост
.

Ако се припознавате в това описание, можете да изпратите Вашето CV на club@fcdunav.bg дори и да няма отворена активна позиция в момента.

Кандидатствай сега


  Актуални свободни позиции

  Главен домакин

  Описание и изисквания

  “Дунав” е един от символите на футбола в Северна България. Създаден в град на горди родолюбци, футболният клуб на Русе въплъщава и възпитава ценности като обич към родното място, социална ангажираност и любов към спорта. Русенските “дракони” са повече от просто спортен клуб. Ние разчитаме на вярна членска маса, широк кръг от подрастващи, развиващи се в клуба и много любов към всеки един свързан с нашето голямо семейство. Днес ФК “Дунав” е една от най-големите социални организации не само в Област Русе, но и в цяла Северна България. Ето защо нашите врати ще бъдат винаги отворени за амбициозни и инициативни хора с иновативен начин на мислене, които искат да оставят следа в обществото.

  За основния ни спортен кампус в спортен комплекс “Дунав” в град Русе обявяваме конкурс за длъжността Главен домакин.

  Местоположение на работата

  Работното място се намира в гр. Русе, ул. “Околчица” 6, спортен комплекс “Дунав”, стадион “Дунав” на границата между кварталите “Здравец” и “Родина”. Мястото е изключително комуникативно, като в непосредствена близост се намират спирки по основните направления на градския транспорт в Русе.

  Описание на работата

  Във всеки футболен клуб домакинът е една изключително важна длъжност, защото това е човекът, който се грижи всичко да бъде наред по отношение на битовите въпроси във всекидневието на спортистите.

  Служебните задължения на Главния домакин включват:

  • Подредба на екипировката и складовете, в които се намира тя;
  • Следене на наличностите и състоянието на екипировката и спортния инвентар;
  • Контрол и водене на отчет на дадената екипировка на спортистите, включително чрез внедрената електронна система за управление на процесите в клуба;
  • Почистване на съблекалните, душовете, пране на използваната екипировка след тренировки;
  • Участие в подготовката и организацията на официалните и приятелски футболни срещи;
  • От главния домакин се очаква да може да пътува заедно с отбора при провеждане на официални срещи и подготвителни лагери извън града;

  За кого е подходяща тази позиция?

  Позицията не спада към тези изискващи специално образование и квалификация, но има своите важни особености. Вярваме, че има най-голяма възможност да сме си взаимно полезни ако:

  • Имате завършено минимум средно образование;
  • Интересувате се от спорт като цяло и от футбол в частност;
  • Сте проактивен и организиран човек, който обича да поема инициативата при решаване на проблеми;

  Бихте били с едни гърди пред другите ако:

  • Имате предишен опит на идентична позиция в спортна организация или сходна такава в хотелския, ресторантьорския бранш, работа в складове, охрана на обекти или други;
  • Притежавате компютърна грамотност;
  • Вие сте в добро физическо здраве, за да можете да изпълнявате задълженията си;

  Какво Ви предлагаме?

  • Конкурентно възнаграждение;
  • Допълнителни бонуси с оглед на постигнатите резултати;
  • Работа в позитивна среда сред млади хора;
  • Възможност за дългосрочно развитие в динамична и престижна социална организация с важна обществена мисия;