fbpx
[rev_slider slidertitle=”Coming Soon Add-On” alias=”coming-soon-add-on”]
[et_parent][et_single icon=”” tab_title=”Мачове” tab_id=”1674411259940-7″]
11.02.2023   14:30
[/et_single][et_single icon=”” tab_title=”Правила” tab_id=”1674411259966-5″]

I. ОРГАНИЗАТОР И ЦЕЛИ

1. Играта се организира от Футболен клуб Дунав Русе.
2. Целта на играта е излъчване на победител измежду най-добре представилите се при прогнозирането на срещите от Втора лига, повишаване на взаимодействието между футболния клуб и неговите привърженици, както и промотиране на идеята за отговорно залагане.

II. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ

3. Участниците трябва да бъдат физически лица, граждани на Република България и навършили пълнолетие (18 години).
4. Всеки участник следва да има профил на сайта winbet.bg.
5. При регистрацията на сайта следва да се посочи промо код DUNAV, за да може участниците да бъдат включени в играта.

III. ПРАВИЛА И МЕХАНИКА

6. Играта стартира заедно с първия пролетен кръг на Втора лига и приключва с последния кръг на сезон 2022/2023 според утвърдения график на БФС.
7. При правилна регистрация според посочените в тази страница инструкции, всеки участник получава допълнителен бонус от 10 лева, с които да може да участва в играта безплатно. Бонусът ще бъде активен в профила на участника до 24 часа след регистрация.
8. Крайното класиране се оформя на база резултатите от срещите, както следва:
> За познат краен изход от двубой чрез използване на опция за “двоен шанс” (1X / X2 / 12) се начислява към актива на участника 1 точка;
> За познат краен изход от двубой се начисляват към актива на участника 5 точки;
> За познат точен резултат се начисляват 20 точки;
9. Други типове залози не се зачитат към играта. Заложените суми не се взимат предвид при оформяне на крайното класиране, а само изхода от срещите.
10. Квалифициращи за участие са само срещи от Втора лига, които са избрани от участниците като сингъл или в колонка. Не се допуска срещите, да са в колонка заедно с мачове от други първенства и турнири. В този случай резултатите от двубоите няма да бъдат зачетени в полза на участника.
11. Крайното класиране се получава чрез аритметичен сбор на точките на всички участници.
12. Участниците с най-много точки ще спечелят награди според посоченото в раздел “Награди”.

Посетете раздел “Съвети за отговорна игра”, за да прочетете за някои идеи и тактики, които можете да изпозлвате, за да оптимизирате шансовете си за успех.

[/et_single][et_single icon=”” tab_title=”Съветите на DRAKO” tab_id=”1674411343656-3-4″]

Здравейте,

Аз съм DRAKO – клубният талисман на Дунав. Сигурно ме познавате от мачовете на моите момчета, а ако не – тогава ми е приятно да се запознаем.

Аз направих тази игра с идеята да се забавляваме през пролетния дял на Втора лига. Тук  съм Ви подготвил и някои важни съвети за това как да играете отговорно и какви стратегии можете да приложите. Прочетете много внимателно.

Искрено Ваш,
DRAKO!

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ИГРАЕМ ОТГОВОРНО?

Играта в гейминг сайтовете е забавление и любим начин за релакс на стотици милиони по цял свят. Както с всичко друго в живота обаче, границата между забавлението и злоупотребата размита за част от хората. Най-общо казано, отговорната игра означава осъзнато поведение от страна на участниците, при което те:

1. Разбират, че всяка игра е въпрос на риск и освен възможност за печалба, има такава и за загуба.
2. Не отделят повече време и средства, отколкото разумно могат да си позволят.
3. Не генерират средства за игра чрез промяна на насъщните си и ежедневни потребителски навици, вклюително чрез търсене на средства назаем.
4. Осъзнават кога е настъпил моментът да спрат.
5. Когато играем използваме максимално своята логика и знания, за да подобрим шансовете си за успех. Не залагаме импулсивно или на игри, които не познаваме.

Ако някой от изброените принципи не е налице, то може да има опасност за злоупотреба с игралните продукти и услуги.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ПРИ СЪМНЕНИЯ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ГЕЙМИНГ ПРОДУКТИ?

При съмнение за злоупотреба с игрални прдукти и услуги има няколко полезни инструмента, които биха могли да помогнат:

1. Отговорните и лицензирани гейминг платформи като тази на WINBET предлагат възможности за ограничаване на потреблението. Повече за тях можете да научите тук.
2. Националната агенция за приходите (НАП) поддържа специален регистър. Можете да се запознаете с него тук.
3. Можете да се свържете със специална национална информационна линия осъществява информиране, консултиране и насочване към места за квалифицирана помощ чрез телефон: 0888 991 866 и интернет страници: https://www.drugsinfo-bg.org/ и http://www.solidarnost-bg.org/;

По-горните съвети важат и ако Ваш близък и приятел проявява някои от симптомите за развитие на зависимост. Ако това е така, Вашата роля е още по-голяма и Ви съветваме да не избягвате намеса.

КАКВА СТРАТЕГИЯ ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ИГРАТА НА ФК ДУНАВ?

За да имате най-голям шанс да спечелите предизвикателството, то препоръчваме следната стратегия.

1. Регистрирането на профил в платформата на WINBET чрез промокод DUNAV или чрез линк от сайта на ФК Дунав е задължително условие, за да бъдете включени в играта. В противен случай няма как да знаем, че участвате в нея.

2. При регистрация в платформата минималният начален депозит е 10 лева. Вие ще получите от нас бонус от още 10 лева, които можете да използвате при играта, за да не трябва да използвате собствени средства.

3. Минималният залог в платформата е 0,20 лв.. Във Втора лига предстоят да се изиграят 153 срещи, което означава, че ако залагате на сингъл всеки мач и загубите всеки един залог, ще са ви необходими 30,60 лева и нашите 10 лева няма да Ви стигнат за никъде. Затова можете да ограничите този риск като включвате всички мачове в колонка ако играете само за точен краен изход от мач и залагате минимума от 0,20 лв. Така ще сте сигурни, че Вашият баланс няма да излезе от контрол. Разбира се, ако губите всеки залог, то няма да стигнете особено далеч в нашата игра.

4. Познатият точен резултат носи четворно повече точки от познатия знак, но за сметка на това е и по-труден за познаване и не е универсално наличен като възможност за мачовете от Втора лига. Ако искате да рискувате, можете да направите отделна колонка от точни резултати и да заложите отново 0,20 стотинки. Също така следва да имате предвид, че не за всички мачове е налична опцията за точен резултат, така че не е изключено да трябва да се задоволите само с познаване на краен изход.

5. Дори и колонката с мачове да не излезе и да загубите залога, ние начисляваме точките за всеки мач поотделно. Началният бонус, който даваме служи именно, за да компенсира тези възможни загуби.

6. Както може би сте си дали сметка, за играта няма значение размерът на залога в пари или дали е сингъл или в колонка. Единственото, което се гледа, са резултатите на мачовете и Вашите прогнози, които конвертираме в точки. За целите на тази игра минималният залог е напълно равен с по-голям залог. Разбира се, извън играта Вие ще печелите или губите залози в платформата на WINBET на база изхода от срещите. Всички средства, които спечелите или загубите в процеса на играта си остават за Вас и по никакъв начин не влияят на класирането.

7. Залозите за футбол не са чиста случайност и късмет. Правете информирани залози. Използвайте логика, следете информация за отборите, тяхната форма, цели и амбиции, контузени, наказани футболисти. Всички тези фактори оказват влияние във всеки футболен мач. Домакинският фактор във Втора лига не е за пренебрегване. Използвайте статистически данни, за да забележите тенденции. Във футбола никога няма гаранции за нищо, но както на терена подготвеният играч или отбор има повече шанс за успех, така това важи и тук.

8. Не забравяйте, че всичко това е само за забавление!

[/et_single][et_single icon=”” tab_title=”Награди” tab_id=”1674411357200-4-6″]

Първо място: 1 000 лева;
Второ място:  отстъпка до 500 лева при покупка на фен артикули на Дунав и пълната екипровка на JOMA;
Трето място: Matchday kit – фенски комплект тениска и шалче.
Четвърто до десето място: рекламни сувенири от WINBET.

Всички победители от топ 10 получават допълнително и абонаментна карта за сезон 2023/2024.

[/et_single][et_single icon=”” tab_title=”Инструкции за регистрация” tab_id=”1674413118816-5-7″][/et_single][et_single icon=”” tab_title=”Обратно към fcdunav.bg” tab_id=”1674469014432-6-6″][/et_single][/et_parent]