Социална отговорност

Футболен клуб Дунав като една от най-големите обществени институции в град Русе подкрепя различни каузи в сферата на културата, спорта, въпроси свързани с кампании за набиране на средства за медицински цели и други.

Ако искате да работим заедно по Вашата кауза, можете да се свържете с нас на club@fcdunav.bg

Ние подкрепяме

Яни е само на 6 годинки, от град Русе. До преди дни е била едно усмихнато, лъчезарно и безгрижно дете, като всички останали дечица. В края на миналата седмица обаче, Яни се оплаква от главоболие, което не е преминало от медикаментите, които са били предписани. Родителите на Яни, получават насока от лекар,да бъде направен скенер, на който е била видяна туморна формация в главичката на детето. Предстои лечение, но родителите на детето не разполагат със средства за лечение в чужбина

Футболен клуб Дунав се включва в благотворителната акция в помощ на Яни като предстоящия последен домакински мач с Интер (Добрич) на 30 май, неделя, 17:00, стадион “Дунав” ще е изцяло благотворителен и всички приходи от мача ще отидат за подкрепа на каузата!

И вие можете да подкрепите инициативата като посетите и се включите в ,,Благотворителен базар – живот за малката Яни” във фейсбук!