fbpx
[rev_slider slidertitle=”Coming Soon Add-On” alias=”coming-soon-add-on”]

Със завръщането на  Дунав в професионалния футбол, WINBET и клубът навлязоха в нов етап на своето сътрудничество. Компанията е сред най-верните партньори на русенци и го показва не само с вярната си подкрепа към отбора, но също така и чрез отношението си към феновете на “драконите”.

В тази страница ще намерите подробна информация за актуални промоции, специално насочени към феновете на Дунав, както и за допълнителни възможности да подкрепите клуба.

10 ЛЕВА БОНУС ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ДУНАВ

WINBET и Дунав разработиха заедно бонус програма, която носи ползи както на клуба, така и на неговите фенове.

При регистрация в сайта на WINBET, клиентите на компанията ще получат допълнителен бонус от 10 лева. С всяка регистрация, компанията ще изплаща и допълнителни отчисления на клуба, така че по този начин феновете на “драконите” ще могат да помогнат и допълнително на своите любимци, докато в същото време те също получават бонуси.

WINBET Подкрепя Дунав !

При регистрация на winbet.bg използвайки промо код DUNAV ще получите 10лв безплатен залог за игра на спортната секция на сайта.

Офертата не изисква осъществен депозит. Всеки потребител, който е въвел промо код DUNAV в съотвтното поле (приложен е screenshot) при регистрацията си на www.winbet.bg ще получи 10лв безплатен залог до 24 часа след своята регистрация. За да се възползвате от офертата е необходимо да влезете в секция „Моите оферти“ от своя профил и да изберете „Приеми бонуса“
Сумата на безплатния залог може да бъде заложена наведнъж или разпределена в няколко залога.

Важи за всички спортни събития в секциите „Спорт“ и „На Живо“ на winbet.bg
Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването и. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример:
Имате безплатен залог от 10 лева на селекция с коефицент 3.00, като печалбата е 30 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 20 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

Безплатния залог може да се използва до 40 дни след приемането на бонуса. В случай че безплатния залог не е използван в този срок, то той се счита за изчерпан